Alle vestigingen

Koeshi dag

Pannenkoeken en Sushi? Jazeker! PannenkoekenSushi oftewel Koeshi. Iedere donderdag is het bij ons Koeshidag. Naast onze standaardmenukaart serveren we dan ook Koeshi. Voor slechts 19,95 p.p. krijgt u 18 stuks Koeshi. 9 zoete en 9 hartige stuks. In eerste instantie moet u misschien niet aan de combinatie denken, maar de eerste reacties zijn overweldigend! “Wauw, wat een feest! De combinatie van zoet en hartig, echt een uitvinding!” luidt één van de reacties.

Maar welke smaken krijgt u dan? TomKOEshe (banketbakkersroom, witte chocolade, tompoessaus), ParMOOEEham (parmaham, pestomayonaise, sla, parmezaanse kaas) en de Zeekoe (gerookte zalm, roomkaas, sla, honingmosterdsaus), zijn drie voorbeelden van de 6 smaken die u krijt.

Lukt het niet om donderdag te komen eten, je kunt de koeshibox ook de hele week bij ons bestellen, dan wordt deze lekker makkelijk bij u thuis bezorgd.

Eet smaKOElijk!

Bekijk hier onze andere (spaar)acties!

Bekijk hier onze andere (spaar)acties!

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof uit eten
      Cart