Spaar voor een spetterend uitje

Gratis zwemmen met Pannenkoe!

Pannenkoe, dé plek waar heerlijk eten en plezier samenkomen, heeft een geweldige actie voor alle zwemliefhebbers! Vanaf 1 september tot en met 20 november 2023 kun je in vijf specifieke vestigingen sparen voor een gratis entreekaartje voor het zwembad. Hoe werkt het? Bij elke besteding van 10 euro ontvang je een stempel op de spaarkaart. De spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij de balie van de deelnemende Pannenkoe vestigingen. Daar kun je ook terecht voor de actievoorwaarden en een lijst van de zwembaden waar je de spaarkaart kunt verzilveren. Dus verzamel die stempels en geniet binnenkort van een verfrissende duik in het zwembad.

  • De actie is gelding in Pannenkoe Krimpen/Zwembad de Lansingh, Pannenkoe Lisse/Zwembad Poel-meer, Pannenkoe Schiedam/Zwembad Groenoord, Pannenkoe Leidschendam/Zwembad de Schilp, Pannenkoe Gouda/Zwembad de Kuil

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof uit eten
      Cart