Vind jij het Gouden ticket?

Pannenkoe heeft samen met zijn vrienden drie hele speciale tickets gemaakt.

Het gouden, zilveren en bronzen ticket!

Er bestaat er maar één van elk en elk gekoppeld aan prachtige prijzen en avonturen.

Maar dat is nog niet alles, er zijn ook nog diverse andere prijzen te winnen zoals Pannenkoe rugtassen, bigshoppers, Lego restaurant set en het gezelschapsspel “Kletskoek”.

Mocht je niet in de prijzen vallen, niet getreurd! De actie loopt van 16 november 2023 tot 22 maart 2024 en tot die tijd krijg je bij elke bestelling een kortingsbon van 10% op je volgende bestelling.

Meer weten over deze actie of wat je moet doen als je een speciaal ticket vindt? Lees hieronder verder!

Zo maak je kans op een 5-daagse reis voor 2 personen naar Gran Koe-naria (Gran Canaria) met het gouden ticket, een Playstation 5 belegd in Pannenkoe stijl met het zilveren ticket en een compleet verzorgd diner voor max. 4  personen inclusief een uitgebreide tour door de keuken en de mogelijkheid tot het bakken van je eigen pannenkoek als je het bronzen ticket vindt.

Zie hieronder de andere Koe-le prijzen
die je kunt winnen!

Hoe vind je deze speciale tickets?

Heel simpel! Bestel je favoriete pannenkoek of gerecht op www.pannenkoe.nl/bestellen en vind jouw ticket in de doos.

Dit kan één van de speciale drie tickets zijn, een ticket waar je kleine prijzen mee wint of een kortingsbon van 10% voor je volgende bestelling.

Wat moet je doen als je een prijswinnende ticket vindt?

Whooeehoo! Als jij de gelukkige bent die het gouden, zilveren of bronzen ticket heeft gevonden dan kan je contact op nemen met Pannenkoe via de mail. Mail naar verkoop@pannenkoe.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor de overhandiging van de prijs.

Alle andere prijzen kunnen opgehaald worden bij de dichtstbijzijnde Pannenkoe filliaal bij jou in de buurt tegen inlevering van het ticket.

Algemene voorwaarden voor deze actie

    Cart