Bij Pannenkoe hebben we verschillende leuke arrangementen!

GROEPSARRANGEMENTEN (minimaal 10 personen)

CLASSIC ARRANGEMENT 

 • Luxe breekbrood met smeersels (1 per 4 personen)
 • Pannenkoek met 1 ingrediënt naar keuze (kipsaté uitgesloten) of portie poffertjes (20 stuks)
 • Dame Blanche of een (speciale) koffie

€17,50 per persoon

LUXE ARRANGEMENT

 • Soep (2 keuzes) of luxe breekbrood met smeersels (1 per 4 personen)
 • Keuze uit alle pannenkoeken
 • Huisgemaakte Cheesecake of sorbet of een (speciale) koffie

€23,95 per persoon

PANNENKOE ARRANGEMENT

 • Luxe breekbrood met smeersels (1 per 4 personen)
 • Pannenkoek met 2 ingrediënten naar keuze (kipsaté uitgesloten) of portie poffertjes (30 stuks)
 • Huisgemaakte Cheesecake of Dame Blanche of een (speciale) koffie

€19,50 per persoon

“DEKOEDENT” ARRANGEMENT

 • Soep (2 keuzes) of luxe breekbrood met smeersels (1 per 4 personen)
 • Kipsate frites met saus, biefstuk frites met saus of BBKOE burger frites met saus
 • Huisgemaakte Cheesecake of sorbet of een (speciale) koffie

€26,95 per persoon

Daarnaast hebben we op diverse dagen leuke acties!

Dinsdag onbeperkt pannenkoeken eten

Krijg jij ook geen genoeg van onze pannenkoeken? Dan is dinsdag jouw dag! Dan serveren wij namelijk onbeperkt pannenkoeken. Je leest het goed, ONBEPERKT! Voor slechts 17,50 p.p. (kinderen tot 12 jr. 11,50 incl. 1 doekoe) Kun jij 2 uur lang onbeperkt allerlei soorten pannenkoeken bestellen. reserveer snel bij jouw favoriete vestiging. (schoolvakanties en nationale feestdagen uitgesloten)

Pannenkoe gerechten boven

Woensdag = Kinderfeestjes dag

Woensdagmiddag staat natuurlijk bekend om de vaste vrije middag voor de kids. Daarom worden op woensdagmiddag altijd veel kinderfeestjes georganiseerd. We hebben in iedere vestiging weer andere arrangementen. Zo kun je in Krimpen aan den IJssel lekker een duik nemen in zwembad de Lansingh om de hoek en kun je in Berkel een ritje maken op een pony in de buurt van de Pannenkoe. Voor alle kinderfeestjes per vestiging klik dan op de gewenste vestiging hier onder:
 

stal mistral

Donderdag KOESHI dag

Pannenkoeken en Sushi? Jazeker! PannenkoekenSushi oftewel Koeshi. Iedere donderdag is het bij ons Koeshidag. Naast onze standaardmenukaart serveren we dan ook Koeshi. Voor slechts 19,95 p.p. krijgt u 18 stuks Koeshi. 9 zoete en 9 hartige stuks.

De eerste reacties zijn overweldigend! “Wauw, wat een feest! De combinatie van zoet en hartig, echt een uitvinding!” luidt één van de  reacties.
Maar welke smaken krijgt u dan? TomKOEshe (banketbakkersroom, witte chocolade, tompoessaus), ParMOOEEham (parmaham, pestomayonaise, sla, parmezaanse kaas) en de Zeekoe (gerookte zalm, roomkaas, sla, honingmosterdsaus), zijn maar drie van de 6 smaken die u krijgt.

Lukt het niet om donderdag te komen eten, je kunt de koeshibox ook de hele week bij ons bestellen, dan wordt deze lekker makkelijk bij u thuis bezorgd.

Eet smaKOElijk!

Koeshi

Pannenkoe Speurtocht

Op zoek naar een leuke middag met de kids?

Wij hebben in iedere vestiging een eigen unieke speurtocht. Deze speurtocht is speciaal voor kinderen tussen de 3-12 jaar. Bij binnenkomst krijgt je een lijstje met vragen mee om vervolgens 45-60 min in de buurt van Pannenkoe leuke opdrachtjes en vragen te beantwoorden. Als je goed je best doet krijg je bij terugkomst nog een leuke verrassing.

Voor vertrek even lekker wat eten en wat drinken? Om na terugkomst je verrassing in ontvangst te nemen en nog even na te genieten met een lekker ijsje? Combineer dan de speurtocht met ons kalfjesmenu! (kindermenubox, verrassing, pannenkoek/portie poffertjes/kipnuggets frites en een ijsje)

Bel naar uw vestiging voor meer informatie of reserveer online HIER uw speurtocht.

Speurtocht klein

Voor kinderfeestjes kunt u terecht bij de Pannenkoe. Onze vestigingen zijn geschikt voor kinderfeestjes. Wij bieden verschillende arrangementen. Wij hebben één arrangement in samenwerking met Jurrasic Golf!

Ook voor feesten en partijen kunt u terecht bij de Pannenkoe. Onze vestigingen zijn uitermate geschikt voor uw bruiloft. U kunt bij ons ook terecht voor kraamfeesten, jubilea, buffetten of een high tea.

Kom jij ons gezellige team versterken en ben je 16 jaar of ouder?
Wij zijn voor verschillende vestigingen op zoek naar enthousiast personeel voor in de bediening.

  Winkelmand