Kom gezellig langs

Welkom bij Pannenkoe Alphen aan den Rijn

Pannenkoe Alphen aan den Rijn kunt u vinden in het schitterende recreatiegebied Zegersloot. Gelegen in een park met diverse wandelroutes, midgetgolfbaan, speeltuin, diverse startpunten voor schitterende fietsroutes en naast kinderboerderij Zegersloot, serveren wij diverse heerlijke gerechten. Na 15 jaar Pannenkoekenhuis de schaapskooi geweest te zijn, is het pannenkoekenhuis per april 2022 getransformeerd tot Pannenkoe Alphen. Met dezelfde liefde en passie voor pannenkoeken serveren wij onze pannenkoeken.

Naast pannenkoeken serveren wij ook diverse vleesgerechten als hamburgers, biefstuk, kipsaté, etc. Gelegen aan de rand van het water in het schitterende park in een authentiek pand, willen wij u het echte huiskamergevoel geven. Voor opa’s, oma’s, vaders, moeders, ooms, tantes, kinderen, kleinkinderen, kortom voor iedereen staan wij 6 dagen per week klaar om u ambachtelijk gebakken pannenkoeken, poffertjes en andere overheerlijke vleesgerechten te serveren. En dit alles voor ouderwetse prijzen! Daarnaast hebben wij diverse ruimtes voor grote families of bedrijfsuitjes. Ook beschikken zowel binnen als buiten over ruime speelgelegenheden voor de kinderen! Uitgespeeld in de speeltuin? Breng dan een bezoekje aan de naastgelegen kinderboerderij Zegersloot (www.kinderboerderijalphen.nl) of waag een klim in het uitdagende klimpark van Alphen (www.klimparkalphen.nl).
     

Bekijk onze acties en nieuws!

Bekijk onze acties en nieuws!

Iedere dinsdag

Onbeperkt pannenkoeken eten

Kunt u niet genoeg krijgen van pannenkoeken? Kom dan eens langs op dinsdag! Dan kunt u onbeperkt pannenkoeken eten voor slechts €17,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar €11,50 per persoon)*

* Vraag naar de voorwaarden in onze vestiging. Deze actie is niet geldig tijdens de schoolvakanties en op feestdagen.

Gegevens

Vestiging Alphen aan den Rijn

Burgemeester Bruins Slotsingel 13
2403 NC Alphen aan den Rijn

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Cart