Kom gezellig langs

Welkom bij Pannenkoe Krimpen aan den Ijssel

Pannenkoe Krimpen aan den IJssel is centraal gelegen en biedt u de rust van een avondje uit. In ons sfeervol ingerichte restaurant kunt u op uw gemak genieten van ambachtelijk bereide maaltijden. Met ons uitgebreide menu is er voor ieder wel wat wils.

Behalve zoete en hartige pannenkoeken hebben wij ook poffertjes, de pannenkoek van de maand, soepen en heerlijke vleesgerechten. In de zomer openen we graag het aan het water gelegen terras voor u!

Wilt u met een groep uiteten? Kijk dan eens naar de arrangementen die we voor u hebben. Hierbij is het mogelijk om een zaal of een wijk in ons restaurant af te huren. Naar de kinderen hoeft u niet om te kijken. Die zijn wel zoet met onze kleurplaten, potloden en speelhoek met eigen keukentje en poppenhuis.

Een avondje uit moet voor iedereen toegankelijk zijn. We houden rekening met allergieën en minder valide gasten. Ons restaurant is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet. En door de 150 gratis parkeerplaatsen voor de deur hoeft u nooit ver te lopen.

Poffertjes restaurant
binnenspeeltuin

NIEUW!!

Pannenkoe Krimpen ad IJssel heeft een eigen binnenspeeltuin!

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Na weken van intensieve verbouwing is de grootste binnenspeeltuin van de Krimpenerwaard een feit! De binnenspeeltuin is maar liefst 250m2 groot en heeft onder andere klimwanden, 6 glijbanen, een ballenbak, springparcours en ga zo maar door. De binnenspeeltuin levert ongetwijfeld uren speelplezier op voor jong en oud! Terwijl jullie ongestoord genieten van een overheerlijke maaltijd in ons restaurant kan uw kind of kinderen ongestoord uren spelen in de speelhal.

Het mooiste aan dit alles is dat de toegang nog GRATIS is ook! Wel is eten verplicht, maar u hoeft dus niet te betalen voor de entree in de binnenspeeltuin zelf.

Iedere dinsdag

Onbeperkt pannenkoeken eten

Kunt u niet genoeg krijgen van pannenkoeken? Kom dan eens langs op dinsdag! Dan kunt u onbeperkt pannenkoeken eten voor slechts €17,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar €11,50 per persoon)*

* Vraag naar de voorwaarden in onze vestiging. Deze actie is niet geldig tijdens de schoolvakanties en op feestdagen.

Gegevens

Vestiging Krimpen aan den Ijssel

Cascade 1
2923 AT Krimpen aan den Ijssel

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Cart