Spaar ze allemaal

Lego Pannenkoe restaurant!

UPDATE: ALLE LEGO IS UITVERKOCHT OP HET RESTAURANT NA! HIER ZIJN ER NOG EEN BEPERKT AANTAL VAN BESCHIKBAAR, DUS BESTEL SNEL!!

Spaar nu voor je eigen Lego Pannenkoe Pannenkoekenrestaurant! Wij hebben een geweldige actie waarbij je kunt sparen voor je eigen Lego Pannenkoe Pannenkoekenrestaurant. Deze unieke sets, gemaakt van officiële Lego, geven jou de kans om je eigen pannenkoekenparadijs te bouwen! Bij aankoop van een heerlijk kalfjesmenu bij Pannenkoe, ontvang je een exclusieve Lego set. Er zijn maar liefst vier verschillende sets om te verzamelen, namelijk de kok, het terrasje, de ober en de keuken. Elk van deze sets bevat alle benodigde Lego-stenen en instructies om je favoriete scènes in het Pannenkoe restaurant na te bouwen. Maar daar houdt het niet op! Om het helemaal compleet te maken, kun je nu ook je eigen Pannenkoe restaurantje kopen. Dit prachtige bouwpakket is speciaal ontworpen om perfect bij de Lego sets te passen en geeft je de mogelijkheid om een volledig Pannenkoe Pannenkoekenrestaurant te creëren.

Verzamel alle sets, bouw je eigen Pannenkoe restaurant en geef je verbeelding de vrije loop! Kom snel naar Pannenkoe en geniet van een heerlijke maaltijd om een van deze geweldige Lego sets te bemachtigen.

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof uit eten
      Cart