Kom gezellig langs

Welkom bij Pannenkoe Schiedam

Pannenkoe Schiedam kunt u vinden aan de buitenhavenweg in het centrum van Schiedam, gelegen aan het water in een authentiek pand. Bij Pannenkoe Schiedam bieden we een fijn huiskamergevoel. Voor opa’s, oma’s, vaders, moeders, ooms, tantes, kinderen, kleinkinderen, kortom voor iedereen staan wij 6 dagen per week klaar om u ambachtelijk gebakken pannenkoeken, poffertjes en andere overheerlijke vleesgerechten te serveren. En dit alles voor ouderwetse prijzen!

Wij beschikken over een speelkamer voor de allerkleinsten, maar ook aan de grotere kids is gedacht, door een voetbaltafel te plaatsen.  Een avondje uit moet voor iedereen toegankelijk zijn. Dat is de reden dat wij ook gluten- en lactosevrije pannenkoeken en poffertjes op de menukaart hebben staan. Ons restaurant is ook voor mindervalide gasten goed bereikbaar!

Komt u met een grotere groep, dan kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Mocht u andere vragen hebben dan zijn wij telefonisch te bereiken tijdens openingsuren op 010 – 31 05 095 of via de e-mail schiedam@pannenkoe.nl.

Castlefest uit eten

Bekijk onze acties en nieuws!

Bekijk onze acties en nieuws!

Iedere dinsdag

Onbeperkt pannenkoeken eten

Kunt u niet genoeg krijgen van pannenkoeken? Kom dan eens langs op dinsdag! Dan kunt u onbeperkt pannenkoeken eten voor slechts €17,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar €11,50 per persoon)*

* Vraag naar de voorwaarden in onze vestiging. Deze actie is niet geldig tijdens de schoolvakanties en op feestdagen.

Gegevens

Vestiging Schiedam

Buitenhavenweg 7-9
3113 BC Schiedam

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Cart