Wist je dat Pannenkoe een eigen MBO erkende opleiding aanbied?

De Pannenkoe Academy

Wist je dan Pannenkoe haar eigen opleidingen heeft? Al onze opleidingen zijn officieel erkende MBO opleidingen en worden gegeven in de vorm van BBL. Dit houdt in dat je één dag in de week naar school gaat en 4 dagen werkt. Extra fijn dus, want naast dat je een volledig betaalde MBO opleiding volgt, verdien je ook nog eens geld. Dus wat je leert op school breng je meteen tot uiting in de praktijk. Alle opleidingen die wij aanbieden kun je volgen in al onze Pannenkoe vestigingen. Ook onze partner die het lesprogramma aanbied heeft diverse scholen door het hele land. Alle voordelen even voor jou op een rij:
– Geld verdienen tijdens je opleiding
– Geen online lessen, maar fysieke lessen, dus je moet echt naar school
– Landelijk erkende MBO diploma’s, dus niet alleen geldig bij Pannenkoe
– Het leukste horecabedrijf van Nederland waar je komt te werken
– Volledig betaalde opleiding

0152965_restpag_pannenkoe_31-8-7-660x330

MBO Niveau 2 – Pannenkoe Foodservice Professional

Tijdens deze MBO 2 opleiding leer je gerechten maken, maar ook bedienen. Je wordt dus opgeleid tot een allround horecamedewerker. Dit is de basis van al dat lekkers en alle vriendelijkheid die jij vast al eens eerder tegen gekomen bent in de horeca. Kijk voor meer info op: https://www.svo.nl/opleiding/opleiding-foodservice-professional/

67668051_2418071064915832_1031238797574012928_n

MBO Niveau 3 – Pannenkoe Foodservice Teamleider

Ben jij klaar voor de volgende stap? Dan is deze MBO 3 opleiding iets voor jou. Tijdens deze opleiding leer je leiding te geven aan het team. Je bent nog geen bedrijfsleider, maar je bent wel zijn/haar rechterhand. Dit houdt in dat je getraind wordt om bijvoorbeeld roosters te maken, de kassa op te maken, gerechten verzinnen, personeelsgesprekken te voeren en nog veel meer uitdagends. Je wordt dus opgeleid tot Teamleider.  Kijk voor meer info op: https://www.svo.nl/opleiding/opleiding-foodservice-teamleader/

IMG-0158

MBO Niveau 4 – Pannenkoe Foodservice Manager

Ben jij klaar voor het echte werk? Schrijf je dan snel in voor deze MBO 4 opleiding  en krijg de mogelijkheid om aan het einde van je opleiding je eigen vestiging te runnen. Wellicht wil je na je opleiding nog een stapje verder en franchisenemer worden….. Tijdens deze opleiding leer leiding te geven aan een eigen vestiging. Zo moet je je vestiging sturen op basis van mensen maar ook op basis van cijfers. Dit houdt in dat je getraind wordt om samenwerkingen met andere bedrijven aan te gaan. je eigen inkoopbeleid te voeren en je eigen medewerkers aan te nemen en op te leiden.  Kijk voor meer info op: https://www.svo.nl/opleiding/foodservice-manager/ 

Pannenkoekenhuis Gouda

Ben jij er klaar voor?
Stuur dan snel een mail naar: ewout@pannenkoe.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. Mocht je al specifieke vragen hebben, bijvoorbeeld over instroommogelijkheden kun je deze in dezelfde mail stellen.

Voor een overzicht van alle locaties voor het volgen van de dag school kijk dan snel op https://www.svo.nl/contact/ 

Volg jij een horecaopleiding bij een andere opleider en ben jij op zoek naar een stageplek? Ook daar kan Pannenkoe mee helpen. Kijk op www.stagemarkt.nl of Pannenkoe gecertificeerd is voor een stageplek op jou niveau.

sbb-beeldmerk

Voor kinderfeestjes kunt u terecht bij de Pannenkoe. Onze vestigingen zijn geschikt voor kinderfeestjes. Wij bieden verschillende arrangementen. Wij hebben één arrangement in samenwerking met Jurrasic Golf!

Ook voor feesten en partijen kunt u terecht bij de Pannenkoe. Onze vestigingen zijn uitermate geschikt voor uw bruiloft. U kunt bij ons ook terecht voor kraamfeesten, jubilea, buffetten of een high tea.

Kom jij ons gezellige team versterken en ben je 16 jaar of ouder?
Wij zijn voor verschillende vestigingen op zoek naar enthousiast personeel voor in de bediening.

    Winkelmand