Pannenkoe Bleijswijk

12,5 jaar jubileum

Deze maand is het 12,5 jaar geleden dat de eerste Pannenkoe in Bleiswijk werd geopend. Deze mijlpaal wordt deze maand gevierd met zowel medewerkers als met gasten. Zo hebben ze via social media een jaar lang gratis pannenkoeken eten weggegeven.

Mede-eigenaar Ewout van Pannenkoe over de actie: “Het is onze grootste actie ooit, want ons 12,5-jarig bestaan is reden voor een groots feest. En geef je een feestje, dan moet je het gedenkwaardig maken”. Patrick Wensveen uit Leiderdorp werd winnaar en kan een jaar lang in alle vestigingen van Pannenkoe komen eten.

Succesformule

Het Pannenkoe-concept opende de eerste locatie in 2010 in Bleiswijk. Inmiddels telt de franchiseketen negen vestigingen waar gasten een ambachtelijke pannenkoek kunnen eten. Kenmerkend voor de formule is dat het thema koe in alles is doorgevoerd. Van de gordijnen met koeienvlekken, tot de ‘Doekoes’ voor de kinderen en de ‘Koetoetjes’ op de menukaart.

EEN GROEIENDE KUDDE

Het team van de Pannenkoe kijkt er ontzettend naar uit om dit feest met elkaar en alle gasten te vieren. “Het is een bijzondere mijlpaal en we zijn trots dat we dit met onze kudde voor elkaar hebben gekregen,” zegt Ewout. Hij en zijn compagnon Joost kijken uit naar het volgende jubileum en blijven ondertussen constant zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de formule verder te ontwikkelen en hun gasten een nog betere service, beleving en de lekkerste pannenkoeken te bieden.

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof uit eten
      Cart