Vestiging Pannenkoe pakt winst

Bjorn Weerdenburg wint NK lekkerste pannenkoek 2024!

Bjorn Weerdenburg van Pannenkoe Bleiswijk heeft het NK Lekkerste Pannenkoek 2024 op de Horecava gewonnen. De jury loofde zijn creatie ‘Ik Peer um’ vooral vanwege ‘het verrukkelijke beslag’. Sophie Pigmans van Pannenkoe Leidschemdam kreeg de meeste punten van de kinderjury voor ‘TiramiKoe’.

De winnende pannenkoek, genaamd ‘Ik Peer um’, was gemaakt met in basterdsuiker gekarameliseerde peer, kaneelijs, en slagroom. De jury was vooral onder de indruk van het beslag. “Mooi luchtig en verrukkelijk”, zo luidde het oordeel. Het geheim volgens de maker: “Een beetje extra ei in het beslag, en vanille extract.” Ook de peer viel uitstekend in de smaak bij de jury.

De driekoppige kinderjury van het NK Lekkerste Pannenkoek gaf de meeste punten aan Sophie Pigmans van Pannenkoe Leidschendam. Haar TiramiKoe was gemaakt met onder meer mascarpone, pure chocolade, chocomelk en slagroom.

Vestiging Pannenkoe pakt winst

Winnaars vestiging!

De top 3 van De Lekkerste Pannenkoek 2024 plus winnaar van de kinderjury:

1: Bjorn Weerdenburg, Pannenkoe Bleiswijk
2: Matthijs Dresschler, Pannenkoe Alphen
3: Bas Vogel, Eethuus van het Wad in Cocksdorp

Winnaar kinderjury: Sophie Pigmans, Pannenkoe Leidschendam

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof uit eten
      Cart