Kom spelen bij onze binnenspeeltuin!

Binnenspeeltuin Capelle aan den IJssel

Ontdek de nieuwste attractie in Capelle aan den IJssel bij Pannenkoe: de splinternieuwe binnenspeeltuin. Deze fantastische speelruimte zit boordevol avontuur en vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Laat de kleintjes klimmen en klauteren over uitdagende speeltoestellen, glijden van kleurrijke glijbanen, zich onderdompelen in ballenbaden, zich uitleven op spannende springparcoursen en nog veel meer. Bij Pannenkoe begrijpen we het belang van plezier en spel voor kinderen, en onze binnenspeeltuin is de ideale plek voor urenlang vermaak. Laat uw kinderen vrij spelen en genieten van avontuur en plezier. Onze speelruimte belooft veel speelplezier en biedt een veilige en stimulerende omgeving. Breng uw kinderen mee en laat ze genieten van een onvergetelijke tijd in onze binnenspeeltuin.

Een geweldige plek voor u en uw kind

Een leuk restaurant met binnenspeeltuin voor u en uw kind  dan bent u bij Pannenkoe in Capelle aan den IJssel aan het juiste adres! Pannenkoe is dé plek waar u en uw kinderen een geweldige tijd kunnen beleven. Ons gezellige restaurant met binnen speeltuin is de ultieme bestemming voor familieplezier. Hier kunt u samen genieten van heerlijke maaltijden en vervolgens de kinderen laten spelen in onze gloednieuwe speeltuin. Of het nu een gezinsuitje is of een speciale gelegenheid zoals een kinderfeestje, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke dag. Onze kindvriendelijke sfeer maakt het mogelijk om kinderfeestjes te geven. Hierbij bereiden we eerst samen met de kleintjes pannenkoeken zodat ze vervolgens kunnen smullen van hun eigen creaties, en daarna nog even te kunnen ravotten in de speeltuin.

Een avontuurlijke binnenspeeltuin in Capelle aan den IJssel voor onze jonge bezoekers

Bij ons draait alles om gezamenlijk plezier, ongeacht uw leeftijd! We heten u van harte welkom om te komen genieten van onze uitgebreide menukaart, waarvoor een ieder wat op te vinden is. Dus bent u benieuwd geworden naar onze binnenspeeltuin in Capelle aan den IJssel en omstreken, kom dan snel een pannenkoek bij ons eten. Terwijl u zich tegoed doet aan een smakelijke maaltijd, kunnen uw kinderen zich volledig uitleven in onze speeltuin. Het mooiste van alles is dat de toegang tot de speeltuin helemaal gratis is, zolang u bij ons komt dineren. Dus, of u nu rustig wilt tafelen terwijl uw kinderen spelen, of juist zin heeft om samen met uw kleintjes plezier te beleven, bij ons is dit allemaal mogelijk. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen met een heerlijke maaltijd, u kunt meteen een plekje reserveren via onze site!

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart