Weer terug uit de fantasiewereld

Castlefest uit eten

Ben je een dagje op het fantastyfestival Castlefest geweest? En begint je maag te rammelen zodra je de poorten van de ‘gewone’ wereld weer doorgaat? Om je dagje of weekend Castlefest goed af te sluiten, is het natuurlijk wel zo leuk om samen met je gezelschap uit eten te gaan. Kom dus lekker uit eten bij de Pannenkoe na afloop van het festival! Heerlijk hartig of zalig zoet, op de uitgebreide menukaart van de Pannenkoe staat je favoriete pannenkoek er altijd bij.

Terugkomen in de alledaagse realiteit in een gezellige setting

Onze vestiging in Lisse is sinds 2019 al dé plek om gezellig uit eten te gaan. In de ouderwets gezellige boerderij in het centrum van Lisse geniet je van onze vers bereide pannenkoeken. Zo kun je in een sfeervolle setting je belevingen op het festival nabespreken, uiteraard onder het genot van je favoriete pannenkoek. Ons uitgebreide menu bestaat uit tientallen soorten pannenkoeken. Kies bijvoorbeeld een klassieke pannenkoek, zoals met suiker of Nutella, of ga voor een spannende pannenkoek als de Pannenkoek Zeekoe of de Italiaanse pannenkoek. Ook van andere maaltijden, zoals soepen, salades, kipsaté, biefstuk en burgers kun je bij ons genieten. Ben je vegan? Er staan ook een aantal heerlijke vegan gerechten op onze kaart. Zo kan iedere Castlefest-bezoeker bij ons terecht om uit eten te gaan na een geslaagde dag of weekend!

Na Castlefest uit eten bij de Pannenkoe?

Onze ambachtelijk bereide pannenkoeken, ons uitgebreide menu dat veel meer biedt dan alleen pannenkoeken en onze warme service vormen het ideale recept voor een gezellig avondje uit. Wil jij samen met je gezelschap na afloop van Castlefest uit eten bij de Pannenkoe in Lisse? Ons personeel van deze sfeervolle Pannenkoe-vestiging verwelkomt u graag! Reserveer een tafeltje via onze site of loop spontaan even bij ons binnen. Heeft u nog vragen over de Pannenkoe? Neem dan contact op met de vestiging Lisse. Wij helpen u graag.

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart