Ontdek onze franchise, bouw jouw toekomst

Franchise horeca

Ontdek de mooie wereld van franchise horeca met Pannenkoe! Als gedreven ondernemer die droomt van een eigen restaurant, nodigen wij u uit voor een inspirerend gesprek. Bij Pannenkoe geloven we in de kracht van samenwerking en verwelkomen we graag gepassioneerde franchisenemers. Met vijf succesvolle franchisevestigingen hebben wij de ervaring om u te begeleiden bij het realiseren van een bloeiende horecagelegenheid. Wij begrijpen dat een succesvol restaurant draait om heerlijk eten, vriendelijk personeel en een prachtige locatie. Samen met het team streven we naar deze kernwaarden, omdat we weten dat dit essentieel is voor uw succes. Laten we samen werken aan uw droomrestaurant!

De perfecte locatie voor en nieuw restaurant

Vol enthousiasme kijken we uit naar de uitbreiding van Pannenkoe gelegenheden door heel Nederland! Na het succesvol openen van negen prachtige vestigingen in Zuid-Holland, zijn we klaar voor verdere stappen en willen we samen met u nieuwe horizonten verkennen. Het kiezen van de perfecte locatie voor uw franchise horeca is van groot belang, en daarom staan we klaar om samen met u en experts deze beslissende stap te zetten. De locaties van nu verschillen rond de 250m2-750m2 binnen, en buiten 100m2-500m2 aan terras, dit zorgt voor een unieke sfeer.  Na het bouwen wordt onze speciale Pannenkoe-inrichting geplaatst. Laten we samen u en experts de droomlocatie vinden en beginnen aan de bouw van een nieuw hoofdstuk!

Ontdek de wereld van franchise horeca

Ontdek de opwindende mogelijkheid om uw eigen franchise horeca te openen bij Pannekoe! Wij nodigen u uit om deel uit te maken van ons succesvolle franchiseconcept, waar we samen streven naar groei en excellentie. Door u aan te melden via de aangegeven link, kunnen we samen de diverse mogelijkheden verkennen en elkaar beter leren kennen. Voor eventuele vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via franchise@pannekoe.nl. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden. We kijken met enthousiasme uit naar de kansen die voor ons liggen en staan te popelen om met u in gesprek te gaan. Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst met Pannenkoe!

Franchise horeca

Acties & nieuws

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart