Jouw recept voor franchise succes

Franchiseconcept restaurant

Droomt u van uw eigen franchiseconcept restaurant? Dan bent u bij Pannenkoe aan het juiste adres! Sinds de opening van ons eerste restaurant in 2010, dat direct een succes was, zijn we constant gegroeid. Al snel openden we een tweede vestiging, en met jarenlange ervaring weten we dat u bij ons in goede handen bent. Met momenteel 4 eigen vestigingen en 5 succesvolle franchisen blijven we jaar na jaar groeien. Als zelfstandig ondernemer bent u bij ons welkom om samen de mogelijkheden te verkennen. We delen graag onze kennis en ervaring om uw droom van een bloeiend restaurant waar te maken. Laten we samen bouwen aan uw succes!

Ontdek de voordelen van het franchiseconcept

Ontdek de vele voordelen van het franchiseconcept restaurant bij Pannenkoe! Bij ons staat u er nooit alleen voor. Wij bieden volledige ondersteuning, of het nu gaat om grote strategieën of kleine dagelijkse zaken. Samen streven we naar een aangename werkomgeving en een succesvol draaiend restaurant. Profiteer van aantrekkelijke inkoopkortingen en ondervind geen personeelstekort, waardoor u zich kunt concentreren op het laten bloeien van uw zaak. Daarnaast ontwikkelen we schitterende marketingcampagnes om het maximale uit uw vestiging te halen. Met Pannenkoe geniet u niet alleen van de kracht van een bewezen concept, maar ook van een hecht partnerschap dat gericht is op uw succes.

Franchiseconcept restaurant beginnen kan bij Pannekoe!

Ontdek de opwindende mogelijkheid om uw eigen franchiseconcept restaurant te openen bij Pannekoe! Wij nodigen u uit om deel uit te maken van ons succesvolle franchiseconcept, waar we samen streven naar groei en excellentie. Door u aan te melden via de aangegeven link, kunnen we samen de diverse mogelijkheden verkennen en elkaar beter leren kennen. Voor eventuele vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via franchise@pannekoe.nl. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden. We kijken met enthousiasme uit naar de kansen die voor ons liggen en staan te popelen om met u in gesprek te gaan. Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst met Pannenkoe!

Franchiseconcept restaurant

Acties & nieuws

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart