Kom spelen bij onze indoor speeltuin!

Indoor speeltuin Rotterdam

Een gloednieuwe indoor speeltuin in Rotterdam bij Pannekoe. Onze speelruimte is een oase van klim- en klautermogelijkheden, glijbanen, een ballenbak, spannende springparcoursen en nog veel meer. Bij Pannenkoe begrijpen we het belang van plezier en spel voor kinderen als geen ander. Daarom hebben we een speeltuin gecreëerd die niet alleen urenlang vermaak biedt, maar ook een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen en genieten van avontuur en plezier. Laat uw kinderen zich uitleven terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Onze speelruimte belooft veel speelplezier en herinneringen die een leven lang meegaan.

Het restaurant voor u en uw kind

Pannenkoe in Rotterdam is de ultieme bestemming voor gezinnen op zoek naar een gezellig restaurant met een indoor speeltuin. Bij ons staat plezier en genot voorop, voor zowel ouders als kinderen. Ons knusse restaurant met gloednieuwe speeltuin is de ideale plek voor een onvergetelijke dag vol familieplezier. Samen geniet u van heerlijke maaltijden, terwijl uw kinderen zich vermaken in onze speeltuin. Of het nu gaat om een gezinsuitje of een speciale gelegenheid zoals een kinderfeestje, bij Pannenkoe hebben we alles in huis om er een bijzondere dag van te maken. In onze kindvriendelijke omgeving kunnen kinderfeestjes gevierd worden, waarbij we samen met de kleintjes pannenkoeken bereiden. Vervolgens kunnen ze smullen van hun eigen creaties en daarna nog volop ravotten in de speeltuin.

De indoor speeltuin Rotterdam voor jong en oud

Bij ons draait alles om gezamenlijk plezier, ongeacht uw leeftijd! We heten u van harte welkom om te komen genieten van onze uitgebreide menukaart, waarvoor een ieder wat op te vinden is. Dus bent u benieuwd geworden naar onze indoor speeltuin in Rotterdam en omstreken, kom dan snel een pannenkoek bij ons eten. Terwijl u zich tegoed doet aan een smakelijke maaltijd, kunnen uw kinderen zich volledig uitleven in onze speeltuin. Het mooiste van alles is dat de toegang tot de speeltuin helemaal gratis is, zolang u bij ons komt dineren. Dus, of u nu rustig wilt tafelen terwijl uw kinderen spelen, of juist zin heeft om samen met uw kleintjes plezier te beleven, bij ons is dit allemaal mogelijk. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen met een heerlijke maaltijd, u kunt meteen een plekje reserveren via onze site!

indoor speeltuin

Acties & nieuws

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart