Maak het dagje Keukenhof compleet!

Keukenhof uit eten

Bent u een dagje in de Keukenhof geweest? Het bloemenpark is enorm en er is veel te zien. Het is dus niet zo gek dat u na het verlaten van het park wordt begroet door uw rammelende maag. Om uw dagje uit goed af te sluiten, is het natuurlijk wel zo leuk om lekker uit eten te gaan met uw gezelschap. Kom dus lekker uit eten bij de Pannenkoe na uw dagje Keukenhof! Bij ons eet u de lekkerste pannenkoeken, poffertjes en meer. Em waar pannenkoeken gegeten worden, is het namelijk altijd gezellig! Heerlijk hartig of zalig zoet, op de uitgebreide menukaart van de Pannenkoe staat uw favoriete pannenkoek er altijd bij.

Uitgebreid menu in een gezellige setting

Onze vestiging in Lisse is sinds 2019 al dé plek om heerlijk uit eten te gaan na uw dagje Keukenhof. In de ouderwets gezellige boerderij in het centrum van Lisse geniet u van onze vers bereide pannenkoeken. Ons uitgebreide menu bestaat uit tientallen soorten pannenkoeken: de klassiekers, zoals met suiker of Nutella, of een spannende pannenkoek als de Pannenkoek Zeekoe of  de Italiaanse pannenkoek. Niet de grootste fan van pannenkoeken en poffertjes? Geen zorgen, bij de Pannenkoe kunt u ook gerecht voor andere heerlijke gerechten, zoals soepen, salades, kipsaté, biefstuk en burgers. Is het lekker weer? Neem dan plaats op ons terras of in onze binnentuin. Kortom: de Pannenkoe is dé plek om uw dagje in de Keukenhof mee af te sluiten. Voor jong én oud!

Na uw dagje Keukenhof uit eten bij de Pannenkoe?

Onze ambachtelijk bereide pannenkoeken, ons uitgebreide menu dat veel meer biedt dan alleen pannenkoeken en onze warme service vormen het ideale recept voor een gezellig avondje uit. Wilt u ook uit eten bij de Pannenkoe na uw dagje uit in de Keukenhof? Ons personeel van de sfeervolle Pannenkoe-vestiging in Lisse verwelkomt u graag! Reserveer een tafeltje via onze site of loop spontaan even bij ons binnen. Heeft u nog vragen over de Pannenkoe? Neem dan contact op met de vestiging Lisse. Wij helpen u graag.

Keukenhof uit eten

Acties & nieuws

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart