Een kinderfeestje om nooit te vergeten

Kinderfeestje Hoofddorp

Een kinderfeestje is een ontzettend belangrijk onderdeel van een kinderverjaardag. De verjaardag van je kind moet dan ook groots gevierd worden! Bij de Pannenkoe begrijpen we dat maar al te goed. Daarom staat de woensdagmiddag bij ons in het teken van het realiseren van de allerleukste kinderfeestjes. Uiteraard met de lekkerste pannenkoeken en poffertjes! Iedere vestiging van de Pannenkoe heeft weer andere arrangementen voor kinderfeestjes, maar welk arrangement je ook kiest: het zal een kinderfeestje in Hoofddorp worden om nooit te vergeten!

Kinderfeestjes bij de Pannenkoe: veel meer dan een pannenkoeken!

Bij de Pannenkoe zorgen we ervoor dat het de kinderen aan niets ontbreekt. Ieder arrangement begint met een heerlijke kinderpannenkoek (of frikandel en frites). Kiest u voor Kindermenu 3? Dan mogen de kinderen onder begeleiding van onze pannenkoekenbakkers hun eigen kinderpannenkoek bakken en versieren! Na afloop krijgen alle kinderen een lekker ijsje en een Doekoe om een verrassing mee uit de grijpautomaat te halen. Om de dag nóg specialer te maken, heeft Pannenkoe een aantal samenwerkingen met bedrijven uit de buurt. Wat dachten de kids bijvoorbeeld van een middagje glowgolfen, of Jurassic Golf? Of toch liever een middagje zwemmen of ponyrijden? Kortom: plezier gegarandeerd!

De Pannenkoe zorgt graag voor een kinderfeestje in Hoofddorp om nooit te vergeten

Bij de Pannenkoe is meer te ontdekken dan alleen onze smakelijke pannenkoeken en poffertjes! Wilt u ook een kinderfeestje organiseren in een Pannenkoe in Hoofddorp en omstreken? Met vestigingen in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Leidschendam, Lisse, Ridderkerk en Schiedam zijn we altijd in de buurt! Reserveer via onze site een arrangement bij het restaurant naar keuze – wij verwelkomen jullie graag in één van onze sfeervolle restaurants! Heeft u nog vragen over de Pannenkoe en de mogelijkheden voor kinderfeestjes? Neem dan contact op met de vestiging van uw keuze.

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart