Maximaal genieten voor de kinderen!

Kinderpannenkoeken de Keukenhof

Het is het favoriete gerecht van menig kind: pannenkoeken! Een uitje naar een pannenkoekenrestaurant is dan ook altijd écht een feestje voor ze. En stiekem smullen volwassenen er ook van… Heerlijk hartig of zalig zoet, op de uitgebreide menukaart van de Pannenkoe staat de favoriete pannenkoek van je kinderen er altijd bij. Maar wij gaan graag verder dan dat om de Pannenkoe-ervaring van de kinderen nóg leuker te maken. We zijn dan ook niet voor niets het beste restaurant voor kinderpannenkoeken in de Keukenhof en omstreken! Trek gekregen van al deze pannenkoeken-praat? Kom dan zo snel mogelijk (kinder)pannenkoeken eten bij één van de vestigingen van de Pannenkoe!

Kinderpannenkoeken bij de Pannenkoe: veel meer dan alleen maar een pannenkoek!

Naast de lekkerste pannenkoeken en poffertjes heeft de Pannenkoe ook een spannende grijpautomaat staan. Wat zou daarin zitten… Je komt erachter door een kinderpannenkoek te bestellen! Je ontvangt dan een Doekoe, waar de kids een verrassing mee uit de grijpautomaat kunnen grijpen. Daarnaast kunnen de kids ook meedoen aan een spannende speurtocht rondom de Pannenkoe. Als ze goed hun best doen, krijgen ze een hele leuke beloning toegestopt. Kortom: genoeg te doen bij de Pannenkoe! Ook voor kinderfeestjes staan we voor het kindergezelschap klaar om er een echt feestje van te maken.

De lekkerste kinderpannenkoeken in de Keukenhof eet je bij de Pannenkoe!

Onze ambachtelijk bereide pannenkoeken, ons uitgebreide menu dat veel meer biedt dan alleen pannenkoeken en onze warme service vormen het ideale recept voor een gezellig avondje uit. Wilt u ook pannenkoeken komen eten in een Pannenkoe in de Keukenhof en omstreken? Met vestigingen in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Leidschendam, Lisse, Ridderkerk en Schiedam zijn we altijd in de buurt! Reserveer via onze site een tafeltje bij uw restaurant naar keuze – wij verwelkomen u graag in één van onze sfeervolle restaurants! Heeft u nog vragen over de Pannenkoe? Neem dan contact op met de vestiging van uw keuze. Wij helpen u graag.

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart