Maximaal genieten van de Pannekoe(k)

Pannenkoek bestellen de Keukenhof

Ook zo’n zin in pannenkoeken? Of heb je iets te vieren, zoals een verjaardag of een kinderfeestje? Er is niets gezelliger (en lekkerder) dan een pannenkoek van de Pannenkoe! Al sinds 2010 maken de pannenkoekenbakkers de lekkerste pannenkoeken en poffertjes, allemaal met de beste lokale ingrediënten en ambachtelijk bereid. Met verse aardbeien bijvoorbeeld, of toch een ‘gekkere’ combinatie van ingrediënten, zoals een Italiaanse pannenkoek of een pannenkoek met parmaham? Waar je ook trek in hebt, je vindt het in het uitgebreide menu van de Pannenkoe. U kunt uw favoriete pannenkoek online bestellen en laten bezorgen in de Keukenhof en omstreken door onze KOErier. Wel zo gemakKOElijk!

Heerlijk hartig of zalig zoet: voor welke pannenkoek kies jij?

Smaken verschillen – dat weten wij bij de Pannenkoe maar al te goed! Daarom vind je op onze uitgebreide menukaart tientallen verschillende pannenkoeken met diverse toppings. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is te vinden op onze menukaart! Ga je met anderen eten en zijn er mensen bij die niet van die pannenkoeken- en poffertjesliefhebbers zijn? Op ons menu vind je ook een aantal andere gerechten, zoals soepen, salades, kipsaté, biefstuk en burgers. Ook kunnen onze pannenkoeken en poffertjes vegan of allergiearm bereid worden, zodat iedereen kan genieten van onze gerechten! Weet jij al welke je gaat kiezen?

Een lekkere pannenkoek bestellen in de Keukenhof doet u bij de Pannenkoe!

Wil je een pannenkoek bestellen in de Keukenhof en omstreken? Bij de Pannenkoe zijn we trots op onze pannenkoeken, en we laten je er graag van proeven. Kun je niet naar één van onze restaurants komen, dan komt de Pannenkoe wel naar jou toe! Je bestelling plaats je makkelijk en snel via onze website. Je kunt op je gemakje al onze pannenkoeken, poffertjes en andere gerechten bekijken en zo tot een keuze komen. Voer je gegevens in en het aftellen kan beginnen! Onze pannenkoekenbakkers en ko(e)ks gaan de keuken in om jouw pannenkoek of ander gerecht klaar te maken, en vervolgens gaan onze KOEriers zo snel mogelijk voor je op pad. Klinkt dat goed in de oren? Plaats dan je bestelling in de Keukenhof en geniet binnen de kortste keren van een heerlijke pannenkoek van de Pannenkoe!

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart