Zelfs thuis valt er van de Pannenkoe(ken) te genieten

Pannenkoeken bezorgen Zoetermeer

Heb je plots ontzettende zin in een heerlijke pannenkoek? Met verse aardbeien bijvoorbeeld, of toch een ‘gekkere’ combinatie van ingrediënten, zoals een Italiaanse pannenkoek of een pannenkoek met parmaham? Waar je ook trek in hebt, je vindt het in het uitgebreide menu van de Pannenkoe. Heb je een keuze kunnen maken? Kies dan voor gemak en genot en laat uw pannenkoeken in Zoetermeer bezorgen door de Pannenkoe!

Welke pannenkoek bestel jij?

Al sinds 2010 maken de pannenkoekenbakkers de lekkerste pannenkoeken en poffertjes, allemaal met de beste lokale ingrediënten en ambachtelijk bereid. Daarnaast zorgen we er graag voor dat iedereen van onze gerechten kan genieten. Zo hebben we ook een aantal andere gerechten op de kaart staan, zoals soepen, salades, kipsaté, biefstuk en burgers. Ook kunnen onze pannenkoeken en poffertjes vegan of allergiearm bereid worden. Iedereen kan dus genieten van onze pannenkoeken, poffertjes en andere gerechten! Weet jij al welke je gaat kiezen? Neem dan een kijkje op onze menukaart en laar uw pannenkoeken in Zoetermeer direct bezorgen door de Pannenkoe!

Laat uw pannenkoeken in Zoetermeer bezorgen door de Pannenkoe!

Bij de Pannenkoe zijn we trots op onze pannenkoeken, en we laten je er graag van proeven. Kun je niet naar één van onze restaurants komen, dan komt de Pannenkoe wel naar jou toe! Je bestelling plaats je makkelijk en snel via onze website. Je kunt op je gemakje al onze pannenkoeken, poffertjes en andere gerechten bekijken en zo tot een keuze komen. Voeg jouw favoriete lekkernijen toe aan je winkelmandje, voer je gegevens in en begin maar met aftellen. Onze pannenkoekenbakkers en ko(e)ks gaan de keuken in om jouw pannenkoek of ander gerecht klaar te maken, en vervolgens gaan onze KOEriers zo snel mogelijk voor je op pad om je pannenkoeken in Zoetermeer te bezorgen. Klinkt goed in de oren toch? Plaats dan je bestelling en geniet binnen de kortste keren van een heerlijke Pannenkoe-pannenkoek!

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart