Zoet of hartig? Voor ieder wat wils

Pannenkoeken eten Barendrecht

Het is het favoriete gerecht van menig kind, maar stiekem smullen volwassenen er ook nog van… Waar pannenkoeken gegeten worden, is het namelijk altijd gezellig! Heerlijk hartig of zalig zoet, op de uitgebreide menukaart van de Pannenkoe staat jouw favoriete pannenkoek er altijd bij. Ook zo’n trek gekregen van al deze pannenkoeken-praat? Kom dan zo snel mogelijk pannenkoeken eten bij één van de vestigingen van de Pannenkoe in Barendrecht en omstreken!

Iedereen voelt zich thuis in de Pannenkoe!

Al sinds 2010 maken de pannenkoekenbakkers de lekkerste pannenkoeken voor zowel de allerjongsten als de alleroudsten. Al onze pannenkoeken worden vers bereid met ingrediënten van de beste kwaliteit. Niet de grootste fan van pannenkoeken en poffertjes? Geen zorgen, de Pannenkoe zorgt er graag voor dat iedereen kan genieten van onze gerechten. Zo hebben wij naast onze tientallen soorten pannenkoeken en poffertjes ook andere gerechten op de kaart, zoals soepen, salades, kipsaté, biefstuk en burgers. Bent u vegan? Onze pannenkoeken gemaakt van vegan beslag zijn minstens net zo lekker als onze ‘normale’ pannenkoeken! En heeft u of een familielid een allergie? Laat het ons weten, dan bakken wij uw pannenkoeken in een aparte pan. Zo zorgen we er graag voor dat iedereen onze pannenkoeken in Barendrecht en omstreken kan eten!

Kom jij ook pannenkoeken eten in Barendrecht bij de Pannenkoe?

Onze ambachtelijk bereide pannenkoeken, ons uitgebreide menu dat veel meer biedt dan alleen pannenkoeken en onze warme service vormen het ideale recept voor een gezellig avondje uit. Wilt u ook pannenkoeken komen eten in een Pannenkoe in Barendrecht en omstreken? Met vestigingen in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Leidschendam, Lisse, Ridderkerk en Schiedam zijn we altijd in de buurt! Reserveer via onze site een tafeltje bij uw restaurant naar keuze – wij verwelkomen u graag in één van onze sfeervolle restaurants! Heeft u nog vragen over de Pannenkoe? Neem dan contact op met de vestiging van uw keuze. Wij helpen u graag.

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart