Pannenkoeken voor jong en oud

Pannenkoeken restaurant Krimpen aan den IJssel

Ouders en grootouders weten vast nog wel hoe leuk het was om naar het pannenkoekenrestaurant te gaan. Waar pannenkoeken zijn, is immers ook een hoop gezelligheid en plezier! Ook vandaag de dag is een bezoekje aan het pannenkoekenrestaurant een superleuk uitje voor het hele gezin. Bent u daarom op zoek naar een pannenkoeken restaurant in Krimpen aan den IJssel en omstreken? Bij de Pannenkoe vindt u een uitgebreide menukaart en de lekkerste pannenkoeken van Zuid-Holland! Van heerlijk hartige pannenkoeken tot zalige zoete poffertjes, de Pannenkoe maakt het voor u!

Iedereen voelt zich thuis in de Pannenkoe!

Al sinds 2010 maken onze pannenkoekenbakkers de lekkerste pannenkoeken, poffertjes en andere gerechten klaar voor onze bezoekers. Ambachtelijke bereiding met lokale ingrediënten van hoge kwaliteit maken onze lekkernijen wereldberoemd in Zuid-Holland en omstreken. Niet de grootste fan van pannenkoeken en poffertjes? Geen zorgen, bij de Pannenkoe zorgen we er graag voor dat iedereen zich thuis voelt in ons pannenkoeken restaurant in Krimpen aan den IJssel en omstreken. Zo hebben wij naast onze tientallen soorten (vegan) pannenkoeken en poffertjes ook andere gerechten op de kaart, zoals soepen, salades, kipsaté, biefstuk en burgers. Heeft u of een familielid een allergie? Laat het ons weten, dan bakken wij uw pannenkoeken in een aparte pan. Zo zorgen we er graag voor dat iedereen terecht kan in ons pannenkoeken restaurant in Krimpen aan den IJssel – en ervan kan genieten!

Pannenkoeken restaurant de Pannenkoe, de gezelligste in Krimpen aan den IJssel en omstreken!

Onze ambachtelijk bereide pannenkoeken, ons uitgebreide menu dat veel meer biedt dan alleen pannenkoeken en onze warme service vormen het ideale recept voor een gezellig avondje uit. Bent u op zoek naar een pannenkoeken restaurant van de Pannenkoe in Krimpen aan den IJssel en omstreken? Met vestigingen in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Leidschendam, Lisse, Ridderkerk en Schiedam zijn we altijd in de buurt! Reserveer via onze site een tafeltje bij uw restaurant naar keuze – wij verwelkomen u graag in één van onze sfeervolle restaurants! Heeft u nog vragen over de Pannenkoe? Neem dan contact op met de vestiging van uw keuze. Wij helpen u graag.

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart