Pannenkoekenhuis Schiedam

Een lekkere pannenkoek, doet goed! Of het nu onderdeel is van een kinderfeestje, verjaardag of gewoon zomaar, een bezoek aan een pannenkoekenhuis is altijd leuk. Zéker als je de keuze hebt uit een uitgebreid assortiment pannenkoeken met spannende ingrediënten en combinaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pannenkoek Par-mooee-ham? Een echte klassieker, zoals met appel of vers fruit, is natuurlijk altijd goed. Kortom: keuze genoeg in hét pannenkoekenhuis in Schiedam en omstreken, de Pannenkoe!

De Pannenkoe is er voor iedereen

Bij Pannenkoe snappen we als geen ander dat smaken verschillen. We hebben immers niets voor niets een menukaart met tientallen verschillende soorten pannenkoeken en poffertjes! Maar wist je ook dat we andere gerechten serveren, zoals soepen, salades, burgers en andere warme gerechten? Zo kunnen onze koks ook de vleesliefhebbers of saladegenieters voorzien van een heerlijk gerecht en een gezellige avond. Ook mensen die vegan eten of een allergie kunnen hun favoriete pannenkoeken bij ons bestellen. We maken dan gebruik van vegan beslag of bakken uw pannenkoek in een speciale, aparte pan. Maar welk gerecht u ook van onze menukaart bestelt: ambachtelijke bereiding met lokale ingrediënten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat we in Schiedam bekend staan als het beste pannenkoekenhuis in de buurt. Niet voor niets voelt iedereen zich thuis in de Pannenkoe!

Pannenkoekenhuis de Pannenkoe, een begrip in Schiedam en omstreken!

Onze ambachtelijk bereide pannenkoeken, ons uitgebreide menu dat veel meer biedt dan alleen pannenkoeken en onze warme service vormen het ideale recept voor een gezellig avondje uit. Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis van de Pannenkoe in Schiedam en omstreken? Met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Leidschendam, Lisse, Ridderkerk en Schiedam zijn we altijd in de buurt. Reserveer via onze site een tafeltje bij jouw restaurant naar keuze – wij kijken uit naar je komst! Heeft u nog vragen over de Pannenkoe? Neem dan contact op met de vestiging van jouw keuze. Wij helpen je graag.

Pannenkoekenhuis Gouda
    Winkelmand