Leuke slogan

Pannenkoekenhuis

Heeft u zin in een overheerlijke, ambachtelijke pannenkoek. Dan bent u bij Pannekoe aan het juiste adres! In onze sfeervolle ingerichte restaurants kunt u op uw gemak genieten van ambachtelijk bereide gerechten. Pannekoe is het leukste en lekkerste pannenkoekenhuis gevestigd op meerdere plekken in Nederland. We beschikken over 9 locaties in Bleiswijk, Leidschendam, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJsel, Gouda, Schiedam, Ridderkerk, Lisse en Alphen aan den Rijn. Als pannenkoekenhuis bieden verschillende arrangementen voor de leukste en lekkerste ervaringen.

Wat biedt Pannekoe?

Bij ons pannenkoekenhuis kunt u niet alleen een hapje eten, maar ook een kinderfeestje vieren, een speurtocht doen, of Pannenkoeken eten combineren met een avondje bioscoop etc. Bent u nu opzoek naar al deze acties lees dan vooral even de acties op de website. Naast pannenkoeken en poffertjes serveren we ook diverse vleesgerechten als hamburgers, biefstuk, kipsaté, etc. Een avondje uit moet voor iedereen toegankelijk zijn. Dat is de reden dat wij ook gluten- en lactosevrije pannenkoeken en poffertjes op de menukaart hebben staan. Onze restaurants zijn rolstoel toegankelijk en beschikken over een extra ruim toilet. We beschikken ook over speelkamers voor de kids. Laat u verrassen door de combinatie van ouderwetse gezelligheid en modern comfort!

Op zoek naar een lekker pannenkoekenhuis?

Verlangt u nu naar een heerlijke pannenkoek, kom dan snel langs bij één van onze vestigingen! Voor opa’s, oma’s, vaders, moeders, ooms, tantes, kinderen, kleinkinderen, kortom voor iedereen staan wij 6 dagen per week klaar om u ambachtelijk gebakken pannenkoeken, poffertjes en andere overheerlijke vleesgerechten te serveren. En dit alles voor ouderwetse prijzen! Komt u met een grotere groep, dan kunt u kiezen uit verschillende arrangementen, deze kunt u vinden op onze website. Om te reserveren neem even kijkje op de site van de betreffende vestiging, u kunt dan online of telefonisch reserveren. Voor andere vragen kunt u mailen naar het mailadres op de site van de betreffende vestiging. We kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons restaurant en een heerlijke avond te bezorgen. Wij zijn een pannenkoekenhuis waar jong en oud zich thuis voelt!

Pannenkoekenhuis

Acties & nieuws

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart