Eten met een glimlach

Pannenkoekenrestaurant Delft

Van pannenkoeken eten wordt iedereen vrolijk. Het is niet immers niet alleen heel lekker, het is ook nog eens heel erg gezellig voor jong en oud. Ben je daarom op zoek naar een pannenkoekenrestaurant in Delft en omstreken? Bij de Pannenkoe vind je een uitgebreid menu met daarop de lekkerste gerechten. Ga je voor een klassieke pannenkoek met Nutella, of gun je je smaakpapillen een interessante ervaring met onze pannenkoek Par-mooee-ham? Keuze genoeg bij de Pannenkoe!

Iedereen voelt zich thuis in de Pannenkoe!

Of je nu een allergie hebt, vegan eet, simpelweg niet zo’n fan bent van pannenkoeken en poffertjes óf juist een hele specifieke smaak hebt: op onze uitgebreide menukaart vind je altijd wel een lekkernij die je laat watertanden! Naast onze tientallen soorten (vegan) pannenkoeken en poffertjes ook andere gerechten op de kaart, zoals soepen, salades, kipsaté, biefstuk en burgers. En deze gerechten maken wij met alle zorg, aandacht en passie klaar in de keuken van Pannenkoe. Al sinds 2010 maken onze pannenkoekenbakkers de lekkerste pannenkoeken, poffertjes en andere gerechten klaar voor onze bezoekers. Ambachtelijke bereiding met lokale ingrediënten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat we in Delft bekend staan als het allerfijnste pannenkoekenrestaurant in de buurt. Niet voor niets voelt iedereen zich thuis in de Pannenkoe!

Pannenkoe, het allergezelligste pannenkoekenrestaurant in Delft en omstreken!

Onze ambachtelijk bereide pannenkoeken, ons uitgebreide menu dat veel meer biedt dan alleen pannenkoeken en onze warme service vormen het ideale recept voor een gezellig avondje uit. Ben je op zoek naar een pannenkoekenrestaurant van de Pannenkoe in Delft en omstreken? Met vestigingen in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Leidschendam, Lisse, Ridderkerk en Schiedam zijn we altijd in de buurt. Reserveer via onze site een tafeltje bij jouw restaurant naar keuze – wij kijken uit naar je komst! Heeft u nog vragen over de Pannenkoe? Neem dan contact op met de vestiging van jouw keuze. Wij helpen je graag.

Vrijblijvend contact

Kom jij ook genieten?

Wilt u buiten de normale openingstijden met een groep komen? Geen probleem. Op aanvraag hanteren wij ook andere openingstijden. Neem gerust even contact op met de betreffende vestiging. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook bij ons terecht.

    Kies hieronder uw vestiging:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Keukenhof typical Dutch food
      Cart